top of page

Episk Massage
Randers C
SMS 42 94 48 16

IMG_20211114_100720.jpg
IMG_20211114_101017.jpg

Alle vores Episke Massører er top professionelle danskere, der alle yder den samme høje standard.

Ledige tider og priser, findes under "Book Online". 

Hej. Jeg hedder Gry. 

Jeg er 34 år. Jeg er nystartet Episk behandler i den flotte nye klinik i Randers C, hvor jeg håber I vil tage godt imod mig.

 

Til daglig arbejder jeg med kundeservice, så det er ikke fremmed for mig, at tage mig godt af andre og ikke mindst give dem en god personlig og eksklusiv service.  

 

Jeg har altid nydt at give mine kunder en god service og de bedste oplevelser med hjem i forbindelse med mit arbejde, og nu tager jeg den passion et skridt videre, ved at tilføje dette til den episke massage. 

 

Jeg nyder roen og intensiteten under massagen og jeg vil forsøge at skabe et rum og en stemning, som du kan slappe af i. Dit velbefindende er i højsædet hos mig som din personlige behandler. 

 

Jeg modtager mænd i alle aldre, og har som regel tider sent på eftermiddagen, aftener og weekender. 

 

Jeg tilbyder følgende service.: Episk massage sessioner, med varme og pirrende olier på 1 til 1½ times varighed.

Vi ses ! 

mansilhouette.png

Hej. Jeg hedder Anders og tilbyder Episk Massage til kvinder. 

Jeg er 44 år.

Empatisk, smilende, rolig og imødekommende.

Jeg er uddannet fysiurgisk massør og lægger stor vægt på at du får en god oplevelse på klinikken. Jeg har fuld forståelse for at situationen for mange vil være intens og måske grænseoverskridende.

 

Mit fokus er at skabe et rum og en stemning hvor du er i stand til kunne slappe af og bare give dig hen til massagen og nyde hvordan alle dele af din krop masseres. Jeg nyder at opleve stemningen, når roen og fortroligheden sænker sig over kvinden, hvor hun er i stand til at slappe af og give sig helt hen til behandlingen, når hænderne med de varme olier glider ned over hendes krop. Jeg modtager kvinder i alle aldre uanset hvad deres baggrund for behandlingen måtte være.

bottom of page