top of page

REWIRE YOUR BRAIN

Episk Massage er udviklet til at ændre mandens hjerne, så den kommer til at fungere på et højere plan. Du får forhøjet positiv velvære og øget seksuelt potentiale. Du får helt nye dimensioner og muligheder, som overgår din vildeste fantasi!

Men nu kan du ved hjælp af Episk Massage!

Hjernen er ikke et statisk organ, som den hidtidige holdning har været i forskerkredse.

Nej, den er faktisk i stand til at lære nye færdigheder gennem nye erfaringer og oplevelser. Problemet er bare at lære hjernen nye færdigheder på gamle erfaringer og oplevelser. Dette er straks mere vanskeligt. Hjernen foretrækker nemlig at bruge de allerede tilegnede færdigheder, som den har brugt oftest, når en velkendt situation opstår, og ikke er tilbøjelig til at lave om på det. Hvis denne færdighed nu viser sig at være en uheldig adfærd såsom humørsvingninger, stress, vrede, mindreværd og utallige mange andre negativt beslægtede reaktioner, vil det være en fordel at bytte disse færdigheder ud med nogle mere positive tanker, følelser og sanseindtryk.

Hvordan gør man det så ved hjælp af Episk Massage?

Vi bliver nød til at tvinge hjernen til at finde nye veje for at komme fra A til B.

Hjernen har hidtil taget den nemmeste vej, og det medfører, at den meget hurtigt kommer fra A til B uden omveje og uden at tænke over det. Så lige så snart den oplever et A, så er den faktisk allerede på vej over til B, uden at tænke mere over det.

Men hastværk er lastværk i mange forbindelser. Hvis vi nu meget gerne ville opleve og nyde turen, så må vi lige sætte en kæp i hjulet på hjernen. Det gør vi ved at ændre noget af det velkendte, som hjernen tager for givet og ændre på resultatet, så 2 + 2 giver 5 og ikke længere 4.

Hvis vi er overbevisende nok og bliver ved med at gentage det, så vil hjernen til sidst acceptere dette og lave en ny motorvej der siger: 2 + 2 = 5. Jo flere gange hjernen begynder at benytte den nye motorvej i stedet for den gamle, så bliver den nye motorvej større og bredere, mens den gamle vej bliver mindre og mindre. Til sidst bliver den nye vej hjernens mest foretrukne valg, når vi skal finde resultatet af 2 + 2.

Men er det ikke forkert at få hjernen til at tro på 2 + 2 = 5?

Ikke hvis dette regnestykke i stedet for tal var: træthed + irritation = vredesudbrud, men i stedet erstattet det med et nyt resultat som = overskud, afslappethed og smil.    

bottom of page