top of page

Hjælp imod potensproblemer

Vi tilbyder behandlinger og hjælp, indenfor nedenstående emner.

 
Rejsnings problemer

Har du mistet evnen til at få eller vedligeholde en rejsning og kan du ikke gennemføre et samleje? Din evne til at få sædafgang vil sædvanligvis være god nok, selv om du har nedsat rejsningsevne. I starten optræder problemerne ofte kun engang imellem, men efterhånden bliver det mere permanent. Hvis årsagen er psykologisk, så kan vi hjælpe.

 
Hjælp til et nyt sexliv efter prostata kræft

Operation og strålebehandling kan ødelægge nerveforsyningen til penis og derfor give problemer med rejsningen. Fjernelse af testiklerne og medicinsk behandling kan på grund af hormonelle ændringer både nedsætte lysten og evnen til seksuelt samvær. Vi tilbyder behandling – såkaldt penil rehabilitering – efter operationen for at forebygge permanent rejsnings-besvær. Men han også hjælpe hjernen med at bearbejde kroppens nye signaler efter en prostataoperation, så man genvinder sin tidligere potens.

Større seksuelt potentiale

Med vores behandling blive du i stand til at kunne kontrollere erektionen og udløsning, således at du selv bestemmer, hvornår du får udløsning. Du vil blive i stand til at få orgasmer, der er så kraftige og langvarige at de fylder hele kroppen i op til flere timer. Ved et gentagene  forløb, vil man være i stand til at omprogrammere hjernen til at manden kan få orgasmer uden at få udløsning. F.eks. under samleje og derved blive ved med at elske, uden at miste hverken lyst eller erektionen. Dette kaldes multiorgastisk.

For tidlig udløsning

Mange mænd får under samlejet af og til udløsning  tidligere , end de og partneren gerne ville have det.

Så længe dette kun sker nu og da, er der ingen grund til bekymring. Hvis du derimod ganske regelmæssigt får udløsning tidligere, end du og partneren ønsker - eksempelvis før samlejet overhovedet begynder eller kort tid efterfølgende - så har du sandsynligvis tilstanden præmatur ejakulation og så kan vi hjælpe.

Få sex- og livslysten igen

Vi kan  få hjernen til at udskille stoffet dopamin, som får os til at føle os lykkelige og opstemte. Også kærlighedshormonet 0xytocin kan udskilles, som gør os bedre i stand til at knytte bånd med vores partner. Vi bruger det kroppen helt naturligt og meget effektiv tilføjer hjernen når man er lykkelig og glad.

 

»Behandlingen er med til at gøre, at man føler, at kroppen fungerer - at den er i stand til at svare på de impulser og signaler, den får. Så på den måde er det med til at gøre, at man føler sig i live, og at man er et helt menneske med overskud.«

Kræft forebyggelse

Vi formindsker risikoen for, at du bliver ramt af prostatakræft.

Prostatakræft er en sygdom, der hvert år rammer over 4.300 danske mænd.


Undersøgelsen viser, at mænd, inden de bliver 70, mindsker sandsynligheden for at få prostatakræft med op til 36 procent, hvis de jævnligt får behandling, så potentielt kræftfremkaldende stoffer i kirtlen forhindres i at ophobe sig.

 

 

Stress behandling

Stress opstår typisk, når du står overfor større udfordringer i arbejdslivet eller privatlivet. Kortvarig stress er ikke skadeligt, men langvarig stress over en længere periode kan gøre dig alvorligt syg. Psykologisk stress opstår, når en person oplever, at omgivelsernes krav og forventninger overstiger ens kapacitet.

Hjælp mod depression og mindsket selvværd

Vores behandling...

-give ekstremt fysisk og psykisk velbehag.

-styrker din seksualitet og selv accept.

-giver bedre koncentrations evne.
-giver dig mere energi og overskud.

-nedsætter humørsvingninger.

-giver bedre søvn.
-er ren og sund velvære for din krop og sjæl.
-giver indre ro og afstresning.
-løsner indre blokering.
-hjælper dig til at mærke og hvile i dig selv.

-Behandling mod stress

bottom of page