top of page

Episk Massage

København

Alle vores Episke Massører er top professionelle danske piger, der alle yder den samme høje standard.

Fuglebakken Station

Ledige tider og priser, findes under "Book Online". 

Hej jeg hedder Tania.  

Jeg er 44 år og uddannet indenfor tantramassage og Episk Massage. Mit speciale er at arbejde med for tidlig udløsning, samt at øge den seksuelle kapacitet hos manden generelt. Massagen bygger energien op i hele kroppen med henblik på at gøre orgasmen kraftigere og vare længere. Nogle oplever ligefrem lykkefølelse i lang tid bagefter. Fokus på at gøre kroppen multiorgastisk og øge nydelsesniveauet generelt. Jeg ved gennem personlige erfaringer at det er muligt at  transformere en meget kort, hurtig orgasme til et festfyrværkeri i hele kroppen. 

Jeg tilbyder følgende.: Episk Massage, Episk Massage m. varme olier, Episk Massage m. pirrings olier og kan også inkludere prostata massage i behandlingen.

Norsk.jpg

Hej Jeg hedder Asta.

Jeg er 29 år gammel, kommer fra Norge og erfaren Episk Massør.

Når du besøger mig, ønsker jeg at skabe et afslappet sted hvor du kan koble fra og glemme hverdagens stress. Her er der tid til nærvær og du skal ikke præstere, men blot læne dig tilbage og lade mig guide dig i hvordan du kan nyde din krop, mens den fyldes med den vitalitet og glæde som opstår, når du lader bekymringer vige for den livsbekræftende seksuelle energi som bor i os alle.

 

Udover at tilbyde Episk Massage, laver jeg film, vinterbader og nyder at pleje mine mange planter.

 

Jeg modtager mænd i alle aldre.

 

Jeg tilbyder: Episk Massage, Episk Massage med varme olier, Episk Massage med pirrings olier, Prostatamassage og afslappende helkropsmassage.

Hej Jeg hedder Eva 

Jeg er 49, sød, smilende og med en bred baggrund indenfor massage. Tantra, wellness, akupressur, sport og ikke mindst Episk massage.

Læn dig tilbage og nyd en uforpligtende stund, uden stress og forventninger, bare vær med mig i nuet.

Afslappende, pirrende eller begge dele .. jeg giver dig en moden, rummelig og meget nærværende massage, som med garanti, giver dig en sanselig og Episk oplevelse. Du vil kunne mærke og nyde den i dit system, i timer efter.

Fortæl mig også gerne, hvis du har en seksuel udfordring eller blot et ønske inden for de Episke rammer, så hjælper du mig, til at hjælpe dig.

 

Jeg behandler mænd i alle aldre.

 

Jeg tilbyder Episk Massage, Episk med varme olier, Episk halv maraton, Episk incl. Kropsmassage, samt Episk guld maraton.

Som en nyhed tilbyder jeg Episk Shock Wave behandlinger mod rejsningsproblemer.

Tilbyder også gerne herlig stimulerende prostatamassage og sounding.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i kendt omgivelser på klinikken i København. 

Hej jeg hedder Maria

 

Jeg er 36 år med en baggrund som dykker, designer og massør. Så ja - jeg kan dykke ned i nydelsen, designe en behandling til dig, som giver dig større viden om din seksualitet og massere både afslapning og nydelse frem.

 

Jeg tilbyder følgende: episk massage, episk massage m. varme olier, episk massage med pirringsolier og episk massage kombineret med afslappende kropsmassage

​​​​Hej jeg hedder Malou.  

Jeg er 36 år og episk massør. Jeg er empatisk, rummelig og har interesse i din velvære. Mit mål er at du opnår indre ro, total afslapning og komplet nydelse, så du, efter en behandling hos mig, oplever opløftet humør, fornyet energi og større seksuel trivsel og potentiale. 

Jeg har håndværket i orden, stor viden om krop og psyke og nyder mit arbejde.

 

Jeg modtager mænd i alle aldre.

 

 

Jeg tilbyder følgende: Episk Massage, Episk Massage m. varme olier, Episk Massage med pirringsolier, kropsmassage og prostatamassage.

Saga 

 

Hej mit navn er Saga og er 29 år gammel.

Jeg er glad for at kunne tilbyde massage til alle, der måtte ønske en oplevelse udover det sædvanlige. Jeg er en smilende pige som er omsorgsfuld og er yderst dedikeret til at give dig den bedst mulige behandling. 

 

Selvom jeg er ny her, har jeg masser af erfaring i arbejdet med at udvide kroppens seksuelle potentiale og nydelsesfelt og jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med dig, her hos Episk Massage.

 

Jeg tilbyder følgende.: Episk Massage med vare og pirrende olier , samt prostata massage.

Lila  (Jeg er tilbage )

 

Hej jeg hedder Lila.

Jeg er 32 år og har en baggrund i klassisk ballet og gymnastik. Jeg har altid gået meget op i min krop og sund kost og har været veganer i næsten halvdelen af mit liv. Jeg har også en phd i litteratur og taler flydende fransk, spansk og engelsk. Men mit yndlingssprog er det sprog vi taler med kroppen. Jeg er nysgerrig på hvor uendeligt meget potentiale og nydelse vores kroppe rummer når vi tør at give slip på vores indgroede- og fastlåste mønstre. 

Sammen skaber vi et trygt rum hvor din krop og din ultimative nydelse er i fokus.

I den tid vi er sammen, vil du glemme alt andet og bare give dig hen til at mærke kraften ved din egen seksuelle energi. En energi som du vil kunne bruge til at opnå ting i dit liv du ikke havde forestillet dig, ikke bare i sengen, men også i andre dele af hverdagen.

Glæder mig til at møde dig.

 

 

Jeg tilbyder følgende.: Episk Massage med varme og pirrende olier.

bottom of page