Episk Massage

København

Alle vores Episke Massører er top professionelle danske piger, der alle yder den samme høje standard.

Ledige tider og priser, findes under "Book Online". 

Hej jeg hedder Tania.  

Jeg er 44 år og uddannet indenfor tantramassage og Episk Massage. Mit speciale er at arbejde med for tidlig udløsning, samt at øge den seksuelle kapacitet hos manden generelt. Massagen bygger energien op i hele kroppen med henblik på at gøre orgasmen kraftigere og vare længere. Nogle oplever ligefrem lykkefølelse i lang tid bagefter. Fokus på at gøre kroppen multiorgastisk og øge nydelsesniveauet generelt. Jeg ved gennem personlige erfaringer at det er muligt at  transformere en meget kort, hurtig orgasme til et festfyrværkeri i hele kroppen. 

Jeg tilbyder følgende.: Episk Massage, Episk Massage m. varme olier, Episk Massage m. pirrings olier og kan også inkludere prostata massage i behandlingen.

Norsk.jpg

Hej Jeg hedder Asta.

Jeg er 27 år gammel, kommer fra Norge og erfaren Episk Massør.

Når du besøger mig, ønsker jeg at skabe et afslappet sted hvor du kan koble fra og glemme hverdagens stress. Her er der tid til nærvær og du skal ikke præstere, men blot læne dig tilbage og lade mig guide dig i hvordan du kan nyde din krop, mens den fyldes med den vitalitet og glæde som opstår, når du lader bekymringer vige for den livsbekræftende seksuelle energi som bor i os alle.

 

Udover at tilbyde Episk Massage, laver jeg film, vinterbader og nyder at pleje mine mange planter.

 

Jeg modtager mænd i alle aldre.

 

Jeg tilbyder: Episk Massage, Episk Massage med varme olier, Episk Massage med pirrings olier, Prostatamassage og afslappende helkropsmassage.

Hej Jeg hedder Eva    NEW GIRL

Jeg er 48, sød, smilende og med en bred baggrund indenfor massage. Tantra, wellness, akupressur, sport og ikke mindst Episk massage.

Læn dig tilbage og nyd en uforpligtende stund, uden stress og forventninger, bare vær med mig i nuet.

Afslappende, pirrende eller begge dele .. jeg giver dig en moden, rummelig og meget nærværende massage, som med garanti, giver dig en sanselig og Episk oplevelse. Du vil kunne mærke og nyde den i dit system, i timer efter.

Fortæl mig også gerne, hvis du har en seksuel udfordring eller blot et ønske inden for de Episke rammer, så hjælper du mig, til at hjælpe dig.

 

Jeg behandler mænd i alle aldre.

 

Jeg tilbyder Episk Massage, Episk med varme olier, Episk halv maraton, Episk incl. Kropsmassage, samt Episk guld maraton.

Tilbyder også gerne herlig stimulerende prostatamassage.

Håber i vil tage godt imod mig og jeg glæder mig til at byde jer velkommen i kendt omgivelser på klinikken i København. 

​​​​Hej jeg hedder Sara.  

Jeg er 24 år og uddannet Episk Massør. Jeg har en baggrund i sundhedsvæsnet.

Som person er jeg smilene og nem at tale med. Jeg har fokus på at få dig til at slappe af og være i nuet, samt øge din seksuelle velvære. Jeg behandler mænd fra 24 år og op efter. 

Har du brug for hjælp til at komme din stress til livs, så kan jeg også hjælpe med det.

 

Jeg tilbyder følgende: Episk Massage, Episk Massage m. varme olier, Episk Massage m. pirrings olier, Episk Massage inkl. kropsmassage og prostatamassage.

Hej Jeg hedder Clara   TILBAGE IGEN

Jeg er 26 år og uddannet Episk massør. Til dagligt arbejde jeg inde for sundhedssektoren. 

Min interesse inden for episk massage er at give dig en god og behagelig oplevelse. 

Hvad enten du oplever manglende energi i hverdagen, stress, præsentation angst, manglende sexlyst, for tidlig udløsning eller hvad der nu må fylde din krop med dårlig energi, så kan jeg hjælpe dig. 

Her er det min fornemmeste opgave, at få dig til at slappe af, hvile i dig selv og måske ender du med at få en forløsning, du aldrig havde troet ville være mulig. 

 

Jeg tilbyder dig: 

Afslappende kropsmassage, samt episk massage m. Varme og pirrende olier på 1 til 1½ time.

Hej jeg hedder Maria

 

Jeg er 36 år med en baggrund som dykker, designer og massør. Så ja - jeg kan dykke ned i nydelsen, designe en behandling til dig, som giver dig større viden om din seksualitet og massere både afslapning og nydelse frem.

 

Jeg tilbyder følgende: episk massage, episk massage m. varme olier, episk massage med pirringsolier og episk massage kombineret med afslappende kropsmassage

Hej mit navn er Lærke og jeg er 29 år Jeg holder pause
 

Jeg er uddannet massør og arbejder til dagligt i sundhedsvæsnet.
Jeg er lige blevet uddannet som Episk Massør, da min interesse for mennesker og massage ligger mig meget på sinde. Så jeg er her for dig. Jeg vil gøre mit til at du får en god og behagelig oplevelse så du kan mærke din krop på en helt ny måde. Jeg vil give dig en afstressende og afslappende behandling i rolige omgivelser, hvor du bare kan læner dig tilbage og lader mig tage styringen for at afhjælpe hverdagens dårligdomme, som manglende energi, stress, præstationsangst, potensproblemer og manglende sexlyst.

En Episk behandling der kun er for dig, hvor du ikke skal præster, men bare modtage og være i nuet.

 

Jeg tilbyder dig: 

Afslappende kropsmassage, samt Episk Massage m. Varme og pirrende olier på 1 til 1½ time.

Hej Jeg hedder Freja ( Kun få tider)

Jeg er nu 22 år og er glad for at være tilbage hos alle jer dejlige mænd i vores Episk Univers. Tager imod mænd op til 50 år.

Jeg tilbyder: Episk Massage, Episk Massage med varme olier, Episk Massage med pirrings olier.

​​​​Hej jeg hedder Malou.  

Jeg er 29 år og episk massør. Jeg er empatisk, rummelig og har interesse i din velvære. Mit mål er at du opnår indre ro, total afslapning og komplet nydelse, så du, efter en behandling hos mig, oplever opløftet humør, fornyet energi og større seksuel trivsel og potentiale. 

Jeg har håndværket i orden, stor viden om krop og psyke og nyder mit arbejde.

 

Jeg modtager mænd i alle aldre.

 

 

Jeg tilbyder følgende: Episk Massage, Episk Massage m. varme olier, Episk Massage med pirringsolier, kropsmassage og prostatamassage.