top of page

Episk Massage

København

Alle vores Episke Massører er top professionelle danske piger, der alle yder den samme høje standard.

Ledige tider og priser, findes under "Book Online". 

Hej jeg hedder Tania.  

Jeg er 44 år og uddannet indenfor tantramassage og Episk Massage. Mit speciale er at arbejde med for tidlig udløsning, samt at øge den seksuelle kapacitet hos manden generelt. Massagen bygger energien op i hele kroppen med henblik på at gøre orgasmen kraftigere og vare længere. Nogle oplever ligefrem lykkefølelse i lang tid bagefter. Fokus på at gøre kroppen multiorgastisk og øge nydelsesniveauet generelt. Jeg ved gennem personlige erfaringer at det er muligt at  transformere en meget kort, hurtig orgasme til et festfyrværkeri i hele kroppen. 

Jeg tilbyder følgende.: Episk Massage, Episk Massage m. varme olier, Episk Massage m. pirrings olier og kan også inkludere prostata massage i behandlingen.

Norsk.jpg

Hej Jeg hedder Asta.

Jeg er 29 år gammel, kommer fra Norge og erfaren Episk Massør.

Når du besøger mig, ønsker jeg at skabe et afslappet sted hvor du kan koble fra og glemme hverdagens stress. Her er der tid til nærvær og du skal ikke præstere, men blot læne dig tilbage og lade mig guide dig i hvordan du kan nyde din krop, mens den fyldes med den vitalitet og glæde som opstår, når du lader bekymringer vige for den livsbekræftende seksuelle energi som bor i os alle.

 

Udover at tilbyde Episk Massage, laver jeg film, vinterbader og nyder at pleje mine mange planter.

 

Jeg modtager mænd i alle aldre.

 

Jeg tilbyder: Episk Massage, Episk Massage med varme olier, Episk Massage med pirrings olier, Prostatamassage og afslappende helkropsmassage.

Hej Jeg hedder Eva 

Jeg er 48, sød, smilende og med en bred baggrund indenfor massage. Tantra, wellness, akupressur, sport og ikke mindst Episk massage.

Læn dig tilbage og nyd en uforpligtende stund, uden stress og forventninger, bare vær med mig i nuet.

Afslappende, pirrende eller begge dele .. jeg giver dig en moden, rummelig og meget nærværende massage, som med garanti, giver dig en sanselig og Episk oplevelse. Du vil kunne mærke og nyde den i dit system, i timer efter.

Fortæl mig også gerne, hvis du har en seksuel udfordring eller blot et ønske inden for de Episke rammer, så hjælper du mig, til at hjælpe dig.

 

Jeg behandler mænd i alle aldre.

 

Jeg tilbyder Episk Massage, Episk med varme olier, Episk halv maraton, Episk incl. Kropsmassage, samt Episk guld maraton.

Som en nyhed tilbyder jeg Episk Shock Wave behandlinger mod rejsningsproblemer.

Tilbyder også gerne herlig stimulerende prostatamassage og sounding.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i kendt omgivelser på klinikken i København. 

Hej jeg hedder Maria

 

Jeg er 36 år med en baggrund som dykker, designer og massør. Så ja - jeg kan dykke ned i nydelsen, designe en behandling til dig, som giver dig større viden om din seksualitet og massere både afslapning og nydelse frem.

 

Jeg tilbyder følgende: episk massage, episk massage m. varme olier, episk massage med pirringsolier og episk massage kombineret med afslappende kropsmassage

​​​​Hej jeg hedder Malou.  

Jeg er 36 år og episk massør. Jeg er empatisk, rummelig og har interesse i din velvære. Mit mål er at du opnår indre ro, total afslapning og komplet nydelse, så du, efter en behandling hos mig, oplever opløftet humør, fornyet energi og større seksuel trivsel og potentiale. 

Jeg har håndværket i orden, stor viden om krop og psyke og nyder mit arbejde.

 

Jeg modtager mænd i alle aldre.

 

 

Jeg tilbyder følgende: Episk Massage, Episk Massage m. varme olier, Episk Massage med pirringsolier, kropsmassage og prostatamassage.

Saga 

 

Hej mit navn er Saga og er 29 år gammel.

Jeg er glad for at kunne tilbyde massage til alle, der måtte ønske en oplevelse udover det sædvanlige. Jeg er en smilende pige som er omsorgsfuld og er yderst dedikeret til at give dig den bedst mulige behandling. 

 

Selvom jeg er ny her, har jeg masser af erfaring i arbejdet med at udvide kroppens seksuelle potentiale og nydelsesfelt og jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med dig, her hos Episk Massage.

 

Jeg tilbyder følgende.: Episk Massage med vare og pirrende olier , samt prostata massage.

Ida

Hej :) Jeg hedder Ida og er 37 år.

Jeg tilbyder Episk massage, først og fremmest fordi jeg elsker at give nydelse til andre. Jeg har selv praktiseret indre tantra i et halvt års tid og synes det er spændende, at lege med den seksuelle energi, som giver så meget livsenergi.

Siden jeg var 20 år har jeg dyrket yoga og mediteret. Det spirituelle har en stor interesse, og jeg har også arbejdet som thai yoga-massør og som healer.

Af natur er jeg rolig, omsorgsfuld og lattermild.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Jeg tilbyder følgende.: Episk Massage på 1 til 2 timer med varme og pirrende olier og prostata massage.

Freja

Hej, jeg hedder Freja, og jeg er 25 år gammel.

Jeg har været en del af Episk Massage i mange år, og efter en pause glæder jeg mig nu til at være tilbage.

Jeg ved, hvor meget nydelse og velvære Episk Massage giver, så det bliver dejligt igen at kunne give den nydelse videre.

Jeg er altid smilende og nærværende, og mit ønske er at skabe en tryg atmosfære, hvor du kan udforske og fordybe dig i din egen seksualitet og sanselighed.  

Jeg tilbyder Episk Massage på 1 til 1½ time til mænd under 55 år.

bottom of page