top of page

Hvad er Neuroplasticitet?

Neuroplasticitet er et fint ord for at hjernen kan laves om.

Neuroplasticitet referer til den måde hjernen omdanner sig selv på, når den lærer nye færdigheder gennem erfaringer.

Teorien om neuroplasticitet har overtaget den hidtidige holdning om, at hjernen var et statisk organ, der efter en vis alder ikke kunne ændre sig. Neuroplasticitet studerer, hvordan hjernen ændrer neurobaner og ud- og afvikler hjerneceller, når hjernen udvikler sig over tid.

Når et signal gentagende gange flyver fra en neoron til en anden neoron, bliver denne forbindelse stærkere og stærkere. Det kan sammenlignes med at en meget befærdet vej bliver udvidet med flere og flere baner for tilsidst at blive en motorvej som alle benytter.

Hjernen er sådan sammensat at den helst tager den nemmeste og mest kendte vej, når den oplever noget velkendt.

Dette gør sig så også gældende ved stimuli af mandens køn. Hjernen har lært at udløsning og orgasme hænger sammen, men sådan hænger det altså ikke sammen. En udløsning og en orgasme kan skilles ad, da næsten alt aktiviteten foregår i hjernen. Omring 30 områder i hjernen er aktive under en orgasme og det er her, det hele foregår! Ved hjælp af Episk Massage kan man give hjernen nye oplevelser som gør at den laver 2 nye veje. Den ene vej er udelukkende til orgasmer og den anden er til udløsninger. Pludselig hænger de to ting ikke mere sammen og andre utilsigtede dårlige vaner forsvinder med den gamle nu nedlagte motorvej. Disse vaner kan f.eks. være manglende sexlyst og rejsning efter udløsning.

Nu skal man ikke vente i flere år på at de nye veje bliver bygget. Det er ikke det offentlige, der står for byggeriet, vi her taler om.  Og vi skal ikke have noget i hørring.

Allerede første gang du får Episk massage vil du blive istand til at få talrige udløsninger og få multiorgasmer der varer meget længe og som fylder hele kroppen.

Men jo flere gange hjerne bliver tvunget til at benytte de 2 nye veje vil de på sigt blive hjernens mest foretrukne rute igennem hjernen, når manddommen stimuleres og dette skal beabejdes. Dette kan derfor resultere i orgasmer uden at komme under normalt samleje og ikke mindst at kunne komme flere gange uden at miste hverken lyst eller erektion.        

bottom of page