top of page

Episk Massage
Holbæk
Stenhus Station
Andre tider

kontakt behandleren

Alle vores Episke Massører er top professionelle danske piger, der alle yder den samme høje standard.

Ledige tider og priser, findes under "Book Online". 

Hej jeg hedder Sif.   

Jeg er 41 år, med baggrund i sundhedsvæsnet. Jeg har en bred forståelse for mænds seksualitet og har et godt kendskab til hvorledes jeg kan hjælpe en mand med at bearbejder hverdagens udfordringer og få ham i balance med sig selv. Jeg kan hjælpe dig med at opnå et større seksuelt-potentiale som mand og derved opleve nydelse som kun de færreste er forundt.

Jeg modtager mænd i alle aldre.

Som en nyhed tilbyder jeg Episk Shock Wave behandlinger mod rejsningsproblemer.

 

Jeg tilbyder følgende.: Episk Massage, Episk Massage m. varme olier, Episk Massage m. pirrings olier og Episk halv maraton massage på 1½ timer. Tilbyder desuden traditionel professionel prostata massage som ekstra ydelse.

Jeg hedder Anna.   

 

Jeg er 37 år og er en smilende, omsorgsfuld kvinde med et lyst sind. 

Med en baggrund indenfor taoistisk tantra, hvor der lægges vægt på de sundhedsmæssige fordele, der kan opnås ved berøring, akupressur, sensuel massage, wellness, er jeg klædt godt på til at give Episk massage.

 

En massage hos mig kan give modtageren ny energi, få det til at summe i hele kroppen lang tid bagefter, være med til at afhjælpe for tidlig udløsning, stress, rejsningsbesvær, give større seksuel velvære, løfte orgasmen til nye højder og udvide dit seksuelle potentiale.

 

Jeg glæder mig til at give dig en oplevelse hvor du ikke skal præstere, men blot læne dig tilbage og lade dine tanker og krop flyde væk i kyndige hænder, der elsker at forkæle og kun har dig i fokus.

 

Jeg behandler mænd i alle aldre.

Det er muligt at tilkøbe pirrende prostata massage til alle behandlingerne.

 

Jeg tilbyder Episk Massage, Episk med varme olier , Episk med pirrende olier, Episk med varme og pirrende olier, Episk halv maraton, Episk inkl. Kropsmassage og Episk Maraton Guld Massage på 2 timer.

Jeg hedder Maya.

 

Jeg er 58 år og til daglig arbejder jeg  i sundhedsvæsenet, samt som afspændings massør.  Jeg har en lang baggrundsviden og stor forståelse for kroppens funktioner. Fysiske og psykiske problemer som stress og manglende egen omsorg,  kan give blokeringer og hæmme mandens seksualitet. Oplev en Episk Massage og opdag hvor stor nydelse det er,  bare at få lov til at modtage, uden forventninger til dig.

Find din indre balance og ro til at nyde din seksualitet med Episk Massage.

 

Jeg behandler mænd i alle aldre.

 

Jeg tilbyder Episk Massage, Episk med varme olier , Episk med pirrende olier, Episk med varme og pirrende olier, Episk halv maraton, Episk incl. Kropsmassage.

bottom of page