Episk Massage

Holbæk

Andre tider

SMS 60 55 48 16

Alle vores Episke Massører er top professionelle danske piger, der alle yder den samme høje standard.

Ledige tider og priser, findes under "Book Online". 

Hej jeg hedder Sif.   

Jeg er 41 år, med baggrund i sundhedsvæsnet. Jeg har en bred forståelse for mænds seksualitet og har et godt kendskab til hvorledes jeg kan hjælpe en mand med at bearbejder hverdagens udfordringer og få ham i balance med sig selv. Jeg kan hjælpe dig med at opnå et større seksuelt-potentiale som mand og derved opleve nydelse som kun de færreste er forundt.

Jeg modtager mænd i alle aldre.

Jeg tilbyder følgende.: Episk Massage, Episk Massage m. varme olier, Episk Massage m. pirrings olier og Episk halv maraton massage på 1½ timer. Tilbyder desuden traditionel professionel prostata massage som ekstra ydelse.

Jeg hedder Maya.

 

Jeg er 58 år og til daglig arbejder jeg  i sundhedsvæsenet, samt som afspændings massør.  Jeg har en lang baggrundsviden og stor forståelse for kroppens funktioner. Fysiske og psykiske problemer som stress og manglende egen omsorg,  kan give blokeringer og hæmme mandens seksualitet. Oplev en Episk Massage og opdag hvor stor nydelse det er,  bare at få lov til at modtage, uden forventninger til dig.

Find din indre balance og ro til at nyde din seksualitet med Episk Massage.

 

Jeg behandler mænd i alle aldre.

 

Jeg tilbyder Episk Massage, Episk med varme olier , Episk med pirrende olier, Episk med varme og pirrende olier, Episk halv maraton, Episk incl. Kropsmassage, samt Episk guld maraton.