© 2016 by Episk Massage.    

  • Grey Facebook Icon
Kontakt
93 95 48 16

Mænd der lider af prostatitis eller forstørrede prostata, måske i udviklingsfasen til prostata hyperplasia, eller blot mænd, der ønsker at forbedre deres sundhed, vil kunne få meget ud af netop prostata massage.

Prostata massage kan forebygge kræft og afhjælpe vandladningsproblemer.

Den form for massage bliver hos os udført af professionelle massører i stille og rolige omgivelser.

Prostata er et punkt, der ligger i centrum af bækkenet lige bag skindbenet og lige over noget der kaldes pærenem. De fleste mennesker har kun hørt om i en ærgerlig forbindelse: nemlig i forbindelse med prostatacancer, som forekommer hos omkring en ud af ti danske mænd. Det er desværre et frygteligt højst tal.

 

En sund prostata er vigtig og kan være afgørende for netop at undgå prostata kræft og derudover også for din seksuelle trivsel. Du kan både holde din prostata sund og samtidig reducere risikoen for kræft. Men det kræver du masserer din prostata på regulær basis.

Prostata, er ligesom G-punktet for kvinder, ofte meget følsom. Specielt under seksuel stimulering. Det er faktisk ofte blevet kaldt det mandlige G punkt. Nogle har endog kaldt det den anale orgasme, som analogt til penis-orgasmen. Men undersøgelser viser, at prostata orgasmer er helt forskellige fra penis orgasmer, såvel følelsesmæssigt som fysisk.

Som en kvindes G-punkt bliver prostata i stigende grad følsom når det stimuleres erotisk. Manden bliver vækket og nærmer sig langsomt en orgasme. Det er derfor at nogle mænd oplever en prostata undersøgelse ved lægen meget anderledes end den prostata stimulering man kan få hos os.