top of page

Mænd der lider af kronisk prostatitis eller forstørret prostata, måske i udviklingsfasen til prostata hyperplasia, eller blot mænd, der ønsker at forbedre deres sundhed, vil kunne få meget ud af netop prostata massage.

Prostata massage kan forebygge kræft og afhjælpe vandladningsproblemer.

Denne form for massage bliver hos os udført af professionelle massører i stille og rolige omgivelser.

Prostata hedder på dansk blærehalskirtel - den er placeret lige under urinblæren og omkranser urinrøret. Prostata er en kirtel, som producere den sædvæske, sædcellerne transporteres i. De fleste mennesker har kun hørt om den i en ærgerlig forbindelse: nemlig i forbindelse med prostatacancer, som forekommer hos omkring en ud af ti danske mænd. Det er desværre et frygteligt højt tal.

 

En sund prostata er vigtig og kan være afgørende for netop at undgå prostata kræft og derudover også for din seksuelle trivsel. Du kan både holde din prostata sund og samtidig reducere risikoen for kræft. Men det kræver du masserer din prostata på regulær basis.

Prostata, er ligesom G-punktet for kvinder, ofte meget følsom. Specielt under seksuel stimulering. Det er faktisk ofte blevet kaldt det mandlige G punkt. Nogle har endog kaldt det den anale orgasme, som analogt til penis-orgasmen. Men undersøgelser viser, at prostata orgasmer er helt forskellige fra penis orgasmer, såvel følelsesmæssigt som fysisk.

Som en kvindes G-punkt bliver prostata i stigende grad følsomt, når det stimuleres erotisk. Manden bliver vækket og nærmer sig langsomt en orgasme. Det er derfor at nogle mænd oplever en prostata undersøgelse ved lægen meget anderledes end den prostata stimulering, man kan få hos os.

 

bottom of page