top of page

Hvad er Episk Massage?

Det er ikke kun kvinder der kan få multiorgasmer.

Det kan du også opleve at få som mand ved hjælp af Episk Massage.

Episk Massage er en helt ny revolutionerende måde at give lingam massage på og som sætter manden i stand til at kunne få multiorgasmer og derved en endnu større nydelse ved sex og orgasmer.

Normalt tager det flere måneder at lære kroppen at få multiorgasmer med tantrisk massage. Men med Episk Massage vil du allerede første gang du modtager det kunne få multi udløsninger og kæmpe store orgasmer der varer meget længe.

 

En orgasme er mange gange tæt forbundet med en udløsning. Og varigheden af orgasmen er ca. den samme som det udløsningen tager. Men ved hjælp af Episk Massage teknikker, der bygger på viden inden for Neuroplasticitet, kan man skille disse to begreber fra hinanden og komme alle de negative ting ved en udløsning til live og mangedoble nydelsen.

Med Episk Massage vil mænd blive i stand til at komme lige så mange gange de vil, uden at miste lysten eller erektionen. De vil blive i stand til at få orgasmer, der er så kraftige og langvarige at de fylder hele kroppen i op til flere timer. Ved et gentagene Episke Massage forløb, vil man være i stand til at omprogrammere hjernen til at manden kan få orgasmer uden at han kommer. F.eks. under samleje og derved blive ved med at elske, uden at miste hverken lyst eller erektionen. Dette kaldes multiorgasmisk og kan tilegnes ved Episk Massage.

Udløsningen.:

En mand kan som grundregel kun komme én gang. Når han har haft udløsning, mister han rejsningen og hans penis og specielt glans, bliver ekstremt følsom og yderligere stimulans bliver smertefuld for manden.

Han får ved udløsning også tilført endorfiner i kroppen, der giver han en lille lykke følelse, men til gengæld gør ham træt og han mister lysten næsten øjeblikkeligt til at have sex. Også kaldt den lille død.

Men ved at opsamle energien fra en udløsning i kroppen, kan man mangedoble orgasmens størrelse og varighed.

Dette er der ikke noget nyt i, som sådan. Men det er bare meget svært at mestre. Man kan gøre det med allerede kendte teknikker som tantra og Kong-fu. Det kræver dog rigtigt meget tid og som regel en partner med overskud og som virkelig kender ens seksuelle tilstand og ens tegn på forløsning. Hvis det mindste glipper og manden kommer utilsigtet, er det bare at starte forfra igen næste dag og igen sætte et par timer af til projektet. Ikke mange par har overskud til det i en travl hverdag, da det kan tage flere måneder at få det til at virke i praksis at få manden til at blive multiorgasmisk.    

Episk Massage tager udgangspunkt i kendte tekniker og kombinerer Tantrisk massage, kong-fu og andre former for lingam massage med hjerne stimulering inden for neuroplasticitet som f.eks. også Mitii bygger på. Alt sammen med det formål at bringe manden til klimaks og samtidig ophobe en seksuel energi i hans krop. Men samtidig ikke forhindre ham i at komme og få forløsning samtidig. Episk Massage adskiller sig fra de andre massage former ved ikke kun at tirre og nusse erogene zoner på manden og lade han blive seksuel ophidset for igen at forlade de mest interessante steder til fordel for lidt massage på andre steder af kroppen for igen at nærme sig de eogenezoner så den lige akkurat kan holde sig selv oprejst.

Nej!

Episk Massage giver virkelig mandens køn alt den opmærksomhed, som den fortjener fra start til slut. Med dybtgående olie massage af hele området omkring hans kønsorganer, mandens køn og mellemkødet. Nænsom massage af glans og testikler. Det kan de fleste mænd nok ikke holde til i særligt lang tid uden at komme, men der kommer Episk Massage så heller ikke til kort. Selvom manden kommer, så mister han ikke sin lyst eller rejsning og massagen kan fortsætte med det samme. Men nu med en ophobet energi i kroppen som senere forløses i en kæmpe orgasme. Samtidig lærer kroppen forskelle på udløsning og orgasme og på sigt vil kroppen blive i stand til at adskille disse to ting fra hinanden og helt automatisk give manden orgasme uden han nødvendigvis kommer af den grund.

Med Episk Massage vil du allerede første gang opnå større orgasmer end du nogensinde har oplevet før og på sigt vil du blive i stand til at blive multiorgasmisk (ligesom nogle kvinder) under normalt samleje.

Derudover har Episk Massage også nogle ekstra side gevinster, som er dokumenteret og som der forelægger bevis for, som også lige skal tages med i overvejelserne, når man overvejer at skulle prøve Episk Massage.

 

Ved Episk Massage udskiller hjernen stoffer, der virker antistressende og der med nedsætter stressniveauet og hjælper på koncentrations evnen betydeligt, i flere dage. 

Episk Massage er meget vanedannende og mange siger det er bedre end sex. Så er du advaret!

Orgasmen.

Orgasmen er forskellig fra mand til mand. Og samtidig meget svær at beskrive. Nogle oplever en brusen igennem hele kroppen der suser ud i alle afkroge af kroppen og rammer som bølger mod indersiden af huden for at rulle tilbage ind i kroppen, inden den næste bølge overtager. Dette varer i flere minutter.

Andre oplever en summen i hele kroppen, Hænder, fødder, arme og ben. Det kan vare i flere timer efter man er kommet.

Men en ting har de alle tilfældes. De er større, kraftigere og varer længere tid, end man har oplevet før!!

bottom of page