top of page

REWIRE YOUR BRAIN

Multi Orgastisk

Episk Massage er udviklet til at ændre mandens hjerne, så den kommer til at fungere mere effektivt og muligøre forhøjet positive velvære og øget seksuelt potentiale, så det får helt nye dimensioner og muligheder, som man ikke ville tro var muligt.

Episk Massage hjælper dig til at blive Multi Orgastisk!

Mandens hjerne sidder ikke mellem hans ben. Men det er tæt på.

Alt den energi som manden besidder i sit køn, kan uden forløsning forsage vrede, frustrationer og følelses udbrud. Og kan fratage manden koncentrations evnen og fokus på det mere vigtige i hverdagen. Men den seksuelle energi kan samles sammen og omdannes til positiv energi i hjernen og forplantes til hele kroppen, som en indre orgasme.

Dette er ikke kun under seksuel-aktivitet eller –handling, man kan samle energien sammen.

Men også i løbet af dagen på alle tænkelige tidspunkter og steder.

Denne energi giver igennem hele dage, mere overskud, bedre humør og en fantastisk afslappende fornemmelse.

Nå man behersker teknikken til at være Multi Orgastisk, kan man holde længere i sengen uden at komme. Ja faktisk lige så længe som man ønsker det. Få lige så mange orgasmer som man vil og opleve at have fuld kontrol over sin krop, sit humør og sit køn.

Det er ikke nødvendigt at beherske teknikken og være Multi Orgastisk som mand, før man kan mærke effekten. Vi hjælper dig på vej og du vil hurtigt opleve at kunne holde længere og hvordan en Multi Orgasme føles uden at mestre den til fulde.

  

bottom of page