top of page

Episk Massage

København

Alle vores Episke Massører er top professionelle danske piger, der alle yder den samme høje standard.

Ledige tider og priser, findes under "Book Online". 

Hej jeg hedder Tania.  

Jeg er 44 år og uddannet indenfor tantramassage og Episk Massage. Mit speciale er at arbejde med for tidlig udløsning, samt at øge den seksuelle kapacitet hos manden generelt. Massagen bygger energien op i hele kroppen med henblik på at gøre orgasmen kraftigere og vare længere. Nogle oplever ligefrem lykkefølelse i lang tid bagefter. Fokus på at gøre kroppen multiorgastisk og øge nydelsesniveauet generelt. Jeg ved gennem personlige erfaringer at det er muligt at  transformere en meget kort, hurtig orgasme til et festfyrværkeri i hele kroppen. 

Jeg tilbyder følgende.: Episk Massage, Episk Massage m. varme olier, Episk Massage m. pirrings olier og kan også inkludere prostata massage i behandlingen.

Norsk.jpg

Hej Jeg hedder Asta.

Jeg er 27 år gammel, kommer fra Norge og erfaren Episk Massør.

Når du besøger mig, ønsker jeg at skabe et afslappet sted hvor du kan koble fra og glemme hverdagens stress. Her er der tid til nærvær og du skal ikke præstere, men blot læne dig tilbage og lade mig guide dig i hvordan du kan nyde din krop, mens den fyldes med den vitalitet og glæde som opstår, når du lader bekymringer vige for den livsbekræftende seksuelle energi som bor i os alle.

 

Udover at tilbyde Episk Massage, laver jeg film, vinterbader og nyder at pleje mine mange planter.

 

Jeg modtager mænd i alle aldre.

 

Jeg tilbyder: Episk Massage, Episk Massage med varme olier, Episk Massage med pirrings olier, Prostatamassage og afslappende helkropsmassage.

​​​​Hej jeg hedder Sara.  

Jeg er 24 år og uddannet Episk Massør. Jeg har en baggrund i sundhedsvæsnet.

Som person er jeg smilene og nem at tale med. Jeg har fokus på at få dig til at slappe af og være i nuet, samt øge din seksuelle velvære. Jeg behandler mænd fra 24 år og op efter. 

Har du brug for hjælp til at komme din stress til livs, så kan jeg også hjælpe med det.

 

Jeg tilbyder følgende: Episk Massage, Episk Massage m. varme olier, Episk Massage m. pirrings olier, Episk Massage inkl. kropsmassage og prostatamassage.

Hej jeg hedder Maria

 

Jeg er 36 år med en baggrund som dykker, designer og massør. Så ja - jeg kan dykke ned i nydelsen, designe en behandling til dig, som giver dig større viden om din seksualitet og massere både afslapning og nydelse frem.

 

Jeg tilbyder følgende: episk massage, episk massage m. varme olier, episk massage med pirringsolier og episk massage kombineret med afslappende kropsmassage

​​​​Hej jeg hedder Malou.  

Jeg er 29 år og episk massør. Jeg er empatisk, rummelig og har interesse i din velvære. Mit mål er at du opnår indre ro, total afslapning og komplet nydelse, så du, efter en behandling hos mig, oplever opløftet humør, fornyet energi og større seksuel trivsel og potentiale. 

Jeg har håndværket i orden, stor viden om krop og psyke og nyder mit arbejde.

 

Jeg modtager mænd i alle aldre.

 

 

Jeg tilbyder følgende: Episk Massage, Episk Massage m. varme olier, Episk Massage med pirringsolier, kropsmassage og prostatamassage.

Hej Jeg hedder Freja ( Kun få tider, mod direkte aftale med Freja)

Jeg er nu 22 år og er glad for at være tilbage hos alle jer dejlige mænd i vores Episk Univers. Tager imod mænd op til 50 år.

Jeg tilbyder: Episk Massage, Episk Massage med varme olier, Episk Massage med pirrings olier.

bottom of page