top of page

Episk Massage
Slagelse C
Andre tider
kontakt behandleren

IMG_20240115_144105.jpg
IMG_20240115_144139.jpg

Ny EPISK klinik i Slagelse C.
2 min fra E20 
2 timers gratis parkering

Ledige tider og priser, findes under "Book Online". 

Lia 30år .   

 

Hej, jeg hedder Lia, jeg er 30 år, taler dansk men er oprindeligt fra Asien.
Jeg er en omsorgsfuld og imødekommende kvinde, der elsker at give en god oplevelse af velvære til mænd.

Har en tidligere baggrund indenfor sundhedsvæsnet og har herudover flere års erfaring med at give wellness massage af hele kroppen.
De sidste par år har jeg beskæftiget mig mere og mere med mænds seksualitet og herigennem lært, hvordan de kan opnå en bedre og dybere orgasme ved afslappende og pirrende massage af deres køn.

 

Min episke massage har til formål at give modtageren en større tilfredsstillelse og for en stund at kunne glemme hverdagens stress og jag.
 

Glæder mig til at give dig en episk rejse, hvor du kun skal modtage og slappe af imens du lader dine tanker flyde væk, i ren afslapning.
Modtager mænd i alderen 25 år og op efter.

 

Jeg tilbyder følgende.: Episk Massage med varm olie, Episk Massege m. varm og pirrende olier, Episk Massage inkl. krops massage, Episk Massage Halv Maraton Massage 1,5 time og Episk
Maraton Guld Massage 2 timer.

Liv 49år .   

 

Hej jeg hedder Liv!

 

Jeg er 49 år, imødekommende, rummelig og empatisk. Med en baggrund indenfor massage og wellness, har jeg en bred viden om krop og psyke. Mit mål med den episke massage er, at hjælpe dig til øget kropsbevidsthed, til at finde ro og balance, samt udforske dit fulde seksuelle potentiale, i et trygt og præstationsfrit rum med en rolig og nærværende episk massør. Der er ikke noget du skal, du kan bare læne dig tilbage og modtage, hvad enten du kommer med en specifik seksuel udfordring eller blot ønsker at nyde en pirrende massage.

 

Jeg behandler mænd i alle aldre.

 

Jeg tilbyder episk massage med varme og pirrende olier, Episk Massage inkl. krops massage, Prostata massage, ShockWave, Episk Halv Maraton Massage 1,5 time og Episk Maraton Guld Massage 2 timer.

bottom of page