top of page

Episk Massage forbygger kræft.

Undersøgelser viser, at Episk Massage mindsker risikoen for, at du bliver ramt af prostatakræft.

En sygdom, der hvert år rammer over 4.300 danske mænd.


Undersøgelsen viser, at mænd, inden de bliver 70, mindsker sandsynligheden for at få prostatakræft med op til 36 procent, hvis de jævnligt får Episk Massage. Ifølge Professor Graham Giles fra Cancer Council Victoria, der står bag undersøgelsen, er de hyppige udløsninger gode, fordi de tømmer prostata, så potentielt kræftfremkaldende stoffer i kirtlen forhindres i at ophobe sig.

Ifølge professor Giles er det lige meget om udløsningen sker ved håndkraft, samleje eller på anden vis. Lige meget hvad giver den plus på den konto, som bekæmper kræft.

Dog skulle resultatet eftersigende være endnu bedre, hvis udløsningerne forkommer ved brug af Episk Massage, evt. kombineret med prostatamassage, fordi massagen er med til at sikre øget blodgennemstrømning i prostata og give en endnu mere effektiv udtømning af prostatavæsken.

Bare kom i gang!
Ifølge sexolog og forfatter Jakob Olrik, der til dagligt vejleder både kvinder og mænd i, hvordan de opnår et endnu bedre sexliv, er prostatakræft stadig et tabubelagt emne:

- Det er blevet normalt at tale om kræft hos kvinder, men vi mænd har en tendens til ikke at tale om det, hvis vi selv bliver ramt, og især hvis det rammer os i mandigheden. Men virkeligheden er, at det kan påvirke os meget både seksuelt og psykisk, og det skal vi have mere fokus på, siger Jakob Olrik i en pressemeddelelse og understreger, at danske mænd bare skal se at komme i gang.

bottom of page